2011 m. spalio 25 d., antradienis

Stipendija - 25 000 rupijų

Namaste!

Šį kartą šiek tiek apie pinigus... :)

Indijos vyriausybė finansuoja apgyvendinimą viešbutyje, kursus. Ir taip pat į mėnesį duoda 25000 rupijų stipendiją. Tik.. pagal vyriausybės reikalavimus, 10000 rupijų atitenka viešbučiui (nes jis duoda pusryčius ir vakarienę), o likusius 15000 rupijų išdalina po 5000 ir duoda kas 10 dienų. Tai pietums, skalbimui ir kitiems dalykams per dieną išeina po 500 rupijų. Pietus galima pavalgyti už 200-300 rupijų, tai šiek tiek dar lieka (Old Monko butelaičiui :))). Jei reikia kažko daugiau, reikia apsirūpinti pačiam už savo lėšas. O šiandien mes gavom po pirmus savo 5000 rupijų. Nebloga suma sakyčiau. ;)

Delyje diena prasideda 6 ryte (man tai sakė, niekada pačiam neteko to patirt) ir baigiasi 6 vakare. Jei vakare prieš šešias nueisi į parduotuvę trumpam pasipirkti, tai išėjęs po šešių tikrai pamatysi tamsą. Čia labai staigiai sutemsta. Ir, kaip sakė man, labai staigiai prašvinta. :)) Tai jie turi tik dieną ir naktį. Taip pat ir jie turi tik vasarą visais metų laikais. Visiškai neįdomu... Užtat Lietuvoj yra rytas, diena, vakaras ir naktis. Ir pavasaris, vasara, ruduo ir žiema. Mes visiems sakom, kad gyvenam keturių metų laikų šalyje. Ir daugelis negali patikėti, kad pas mus žiemą būna -20 laipsnių šalčio.

Gerai, gana čia man taip dažnai rašyt. Gaila, kad šį kartą be nuotraukų, nėra ką per daug dėti..  Skelbiu pertrauką! (nebent kas nors labai įdomaus atsitiktų :)))

Linkėjimai iš Delio!
V!

2 komentarai:

  1. na dar nieko neparašei apie kolegas :)

    AtsakytiPanaikinti
  2. Teisingai! Reiks parašyt būtinai. ;) Jei kas nors dar domina, parašykit. Man jau čia jau taip viskas įprasta pradeda darytis. :))

    AtsakytiPanaikinti